WIJ ZOEKEN COACHES!

De wereld mentaal en fysiek een stukje gezonder maken! Heb jij ook deze doelstelling? Dan zijn wij wellicht een match.

Ben jij een coach/ trainer? Lees snel verder >>>

bied jij (online) coaching aan?

Wij vinden het belangrijk dat onze reizigers goed voorbereid op fitnessvakantie gaan en wij willen hen de mogelijkheid bieden om na de reis door te pakken door middel van ‘after care’.

Bied jij (online) coaching aan? Je kan jezelf en/of je programma promoten, via onze pagina over voorbereiding.

Na een korte screening/intake maken wij een pagina voor je aan. Je bepaalt zelf je prijs en houd de volledige inkomsten. Het enige wat wij vragen zijn twee social media posts (TikTok en/of Instagram) en ergens op je website een link naar onze site.

fitnessreizen.nl | titan fitness camp | Thailand gym

GROEPSREIS ORGANISEREN

Wil jij het nog beter aanpakken, organiseer dan een groepsreis voor je volgers/leden. Wij regelen alles voor jou, met een flinke korting op de normale prijzen! Een groep bestaat uit minimaal 5 personen inclusief jezelf. De deelnemers doen mee met de lessen van het trainingskamp én jij mag daarnaast je eigen training geven, als je dat wilt. Als je zelf trainingen gaat geven mag jij de prijs bepalen van de reis (zodat je zelf sowieso gratis mee kan natuurlijk).

Marktpotentieel van fitnessreizen
Personal trainers verdien geld via fitnessreizen.nl
Personal trainers - biedt je klanten extra service

FITFLUENCER GEZOCHT!

Wij zoeken een fitfluencer die met ons mee wil op reis! Heb jij een grote following op Instagram (en TikTok) en houd je naast de gym van reizen?  Neem snel contact met ons op! Wij zijn opzoek naar een samenwerking voor de lange termijn, waarbij de verdiensten, op basis van resultaat, iedere reis zullen toenemen.

GYMS

Hoe tof is het voor jouw community als je met je leden op fitnessreis gaat! Wij bieden je de mogelijkheid om tegen een flinke korting je leden mee te nemen op groepsreis en een onvergetelijke ervaring te bieden. Wij regelen alles! Geloof ons, hier wordt nog JAREN over nagepraat.

Thailand Fitnesskamp Sled push

gallerIJ

EEN VOORPROEFJE