over ons

Mijn naam is Petra! Als eigenaresse van reisorganisatie The Travel Stylist en groot fitnessfanaat, heb ik mijn twee grote passies gecombineerd tot deze nieuwe organisatie; Fitnessreizen.nl. Ons doel is de wereld mentaal en fysiek een stukje gezonder te maken. En dat op hele vette locaties!

Hoe het begon

“Als moeder en ondernemer is het gemakkelijk om jezelf te verliezen in alles wat er in het dagelijks leven speelt. In plaats van wijn en Netflix, heb ik gekozen voor een actieve levensstijl en dat voelt echt super goed!

Fitnessreizen.nl is voortgekomen uit mijn bezoek aan fitness street Phuket in 2022. Wat een unieke plek is dit! Iedereen en alles is gefocust op fysieke en mentale gezondheid en dat is gaaf voor de fanatieke sporter, maar ook voor mensen die afscheid willen nemen van slechte gewoontes.”

TRAIN, EAT, SLEEP, REPEAT

Fitnessreizen.nl | over ons

hoi allemaal!

Alina hier! Samen met Petra heb ik de afgelopen maanden mee mogen werken aan dit mega toffe project. Toen Petra voor het eerst het idee opperde was ik gelijk enthousiast! Waarom? 

Ik ben altijd al bezig geweest met krachttraining, maar sinds kort ben ik groot fan van crossfit. Heerlijk vind ik het om tijdens een WOD geheel tot het gaatje te gaan. Bovendien is het bijna verslavend om nieuwe PR’s te behalen.

Het feit dat ik via fitnessreizen.nl mijn hobby kan uitoefenen en mezelf kan verbeteren in een zonnig oord, AMAZING!

“OPGEVEN IS ZEKER GEEN OPTIE!”