Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

 

Reisvoorwaarden

Fitnessreizen is bemiddelaar tussen de reiziger en het fitnesskamp. Indien de reiziger geen andere reisonderdelen boekt, zijn de voorwaarden van het fitnesskamp van toepassing. Daarnaast behoud fitnessreizen het recht voor om per wijziging en/of annulering 50 euro kosten in rekening te brengen.

 

Voorwaarden indien vlucht en/of overige onderdelen geboekt worden.

Fitnessreizen is een zusteronderneming van The Travel Stylist. Indien je fitnessreis een vlucht en /of overige reisonderdelen (bijvoorbeeld extra hotels) bevat wordt de volledige reis ondergebracht bij de zusteronderneming. The Travel Stylist is aangesloten bij United Travel (ANVR, SGR & Calamiteitenfonds aangesloten). Zie algemene voorwaarden van The Travel Stylist op de website.

 

Boekingskosten

Indien alleen de fitnessreis plus eventuele upgrades geboekt worden, zijn er geen boekingskosten.  Indien er vluchten geboekt worden, zijn de boekingskosten daarvan 50 euro. De vluchten worden ondergebracht bij The Travel Stylist onderdeel van United Travel.

 

Annulering arrangement zonder extra reisonderdelen

Annulering van de reisovereenkomst door de reiziger dient schriftelijk of per e-mail te geschieden. Voor het annuleren van een landarrangement brengen wij de kosten in rekening van het betreffende fitnesskamp met een minimum van de aanbetaling van 100 euro.

 

Wijziging door de reiziger

Wanneer de reiziger na boeking de reis wil aanpassen, dan is dit soms mogelijk – afhankelijk van de regels van het betreffende fitnesskamp. In overleg met fitnessreizen wordt bekeken wat er wel en niet kan. Fitnessreizen zal hiervoor administratiekosten in rekening brengen a € 50,-. Hiernaast kunnen er wijzigingskosten van de leverancier in rekening gebracht worden.

 

Geldigheid Reisvoorstel / offerte

Al onze reisvoorstellen en genoemde prijzen op de website zijn op basis van beschikbaarheid. Wij behouden het recht van aanpassing van de reissom tot aan de aanbetaling. Wij zullen hiervoor altijd opnieuw akkoord aan jou vragen.

 

Boeking en betaling

Je gaat akkoord met de definitieve boeking door middel van een e-mail, of door middel van het voldoen van de aanbetaling. De aanbetaling van het arrangement verschilt per boeking afhankelijk van de leverancier. Wij verzoeken je de aanbetaling binnen 5 dagen na ontvangst van de factuur te voldoen. Het restant van de betaling dien je 8 weken voor vertrek te voldoen. Als je korter dan 8 weken voor vertrek boekt vervalt de aanbetaling en dient de gehele reissom per omgaande te worden voldaan. Indien er vluchten geboekt worden, dan is de betaling daarvan altijd 100% bij boeking. Tot 1 werkdag nadat wij een aanbetaling hebben ontvangen kan de beschikbaarheid wijzigen. Wij adviseren om daarvoor geen vluchten te boeken.

 

Paspoorten, visa en gezondheid

Je bent zelf verantwoordelijk om bij vertrek en tijdens de reis in bezit te zijn van een geldig paspoort of ID bewijs en eventueel benodigde visa. Daarbij is het noodzakelijk om tijdig te controleren of de eerder verkregen informatie correct is.

Voor verschillende landen gelden adviezen en voorschriften op het gebied van gezondheid. De reiziger is zelf verantwoordelijk om medische informatie in te winnen bij een vaccinatiepoli, tropeninstituut, GGD of huisarts.

https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/thailand

https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/spanje