GA SAMEN DE UITDAGING AAN!

GROEPSREIZEN VOOR:

SPORTSCHOLEN | VRIENDENGROEPEN | PERSONAL TRAINERS

wij regelen
het voor jou!

Met je community samen een unieke fitnessreis maken naar Thailand!  Dit is de belevenis waar nog JAREN over nagepraat wordt.

Het is vanaf nu mogelijk om super makkelijk en voordelig een waanzinnige fitness groepsreis te organiseren naar Thailand! Bovendien regelen wij alles voor jou!

Een groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 30 personen. 

Fitnessvakantie. Thailand, Workout op het strand

wat PAST BIJ JOUW GROEP?

zelf training geven
 •  
Lessen van het trainingskamp
 •  
Combinatie van beide
 •  

wat kan je verwachten tijdens een groepsreis?

voorbeeld WEEKSCHEMA*

ZONDAG – Aankomst in Thailand voor jullie unieke fitnessreis! Bij aankomst volgt er een transfer van luchthaven Phuket naar Fitness Street. Na het inchecken, kan jij het unieke dorp, wat geheel in het teken staat van fitness gaan verkennen.  Heb je nog energie over in de avond, ga dan naar de Sunday Night Market.

MAANDAG –  Vandaag ga je aan deelnemen aan één, maar waarschijnlijk meerdere trainingen die gegeven worden door de uitstekende coaches van het fitness camp. Daarnaast kan jij optioneel mee doen aan een ice bath challenge. Goed om van de jetlag af te komen.  Geen ice bath voor jou? Misschien neem jij een heerlijke massage of ga je lekker zwemmen tussen de trainingen door.

DINSDAG – Overdag neem je deel aan de trainingen georganiseerd in het fitness camp.  In de avond kan er optioneel gefeest worden in de hectiek en extremiteiten van het beruchte Patong! 

WOENSDAG – De dag van de Big Buddha Run! Een steile tocht van ca. 5 KM. Loop jij naar de Big Buddha of is jouw conditie goed genoeg om te rennen?  Misschien kan jij het record wel verbreken!  Fantastische uitzichten hoe dan ook gegarandeerd!

DONDERDAG – Naast de beschikbare workouts is het mogelijk om vandaag wat meer van Thailand haar prachtige stranden te verkennen en optioneel naar het parelwitte THE BEACH bij Ko Phi Phi te gaan.

VRIJDAG – Hopelijk zitten jullie deze dag vol energie! Naast de reguliere lessen doen jullie een eigen trainings workout én gaan jullie naar de TEMPEL van Chalong.  

ZATERDAG – Vroeg uit de veren, vandaag is de BEACH WORKOUT! Trainen op een tropisch strand, wie wil dat niet?  Na de beach workout en lunch terug op het camp is het programma helaas weer voorbij, of is er nog tijd voor één laatste avond op stap?

*WIJ MAKEN JOUW PROGRAMMA OP MAAT!

DE MINIMALE VERBLIJFSDUUR IS 1 WEEK.

voorbeeld DAGINDELING

07:15 – Tijdens het diner de avond ervoor hebben jullie met z’n allen besloten om deze ochtend deel te nemen aan de Cross training les van 08:15. De wekker stond deze ochtend dan ook redelijk vroeg, al maakt dat niet uit want een plons in het zwembad maakte je gelijk wakker. 

09:15 – Met een voldaan gevoel lopen jullie na de workout in de richting van het restaurant voor een welverdiend ontbijt vol belangrijke eiwitten en vitaminen. Een ideaal moment om de les na te bespreken en de dag verder uit te stippelen. 

10:30 – Aangezien er pas om 16:00 uur een kracht en techniektraining is ben je van plan om met enkele anderen naar het strand te gaan om even bij te komen. De uitslapers starten nu met hun een training en haken vast later aan.

17:00 – De kracht en techniekles was een succes! Weer gelukt om een nieuwe PR te zetten. Even snel douchen en dan met hele groep lekker uiteten bij één van de vele (gezonde) restaurants op Fitness street Phuket. Wie weet sluiten we de avond nog af met 1 of 2 drankjes. Niet tot laat natuurlijk, de wekker staat weer vroeg en we zijn hier om te trainen!

 

JIJ MAG JE EIGEN VERKOOPPRIJS BEPALEN indien je zelf les geeft!

De kosten voor een groepsreis

mogelijk vanaf 5 personen

VANAF
498,-
 •  

WAT KRIJG JE HIERVOOR?

inclusief

 • 2P. KAMER KINGSIZE BED met eigen badkamer en airco. Op basis van 2 personen.
 • A LA CARTE ONTBIJT EN LUNCH in het gezonde restaurant van het fitness camp.
 • LUCHTHAVEN TRANSFER (aansluitend aan de geadviseerde vlucht)
 • INDOOR GYM CARD, ONBEPERKT TOEGANG
 • 1 TRAINING SHIRT
 • BEACH WORKOUT incl. vervoer
 • BIG BUDDHA RUN incl. vervoer
 • 1x ICE BATH & 1X SAUNA (per week)

Optioneel

 • GROEPLESSEN (georganiseerd door het fitness camp)
  Dit kan bijgeboekt worden voor 100 euro
 • INTERNATIONALE VLUCHTEN
  Wij adviseren vluchten naar Phuket met Emirates of Qatar
 • INBODY SCAN(s)
 • OVERIGE MAALTIJDEN*
 • *Dit is mogelijk voor slechts enkele euro's bij een van de vele restaurantjes op fitness street. 

PERSONAL TRAINERS GEZOCHT VOOR IN NEDERLAND!

Wij vinden het belangrijk dat onze reizigers goed voorbereid op fitnessvakantie gaan en wij willen hen de mogelijkheid bieden om na de reis door te pakken door middel van ‘after care’.

Bied jij (online) coaching aan? Je kan jezelf en/of je programma promoten, via onze pagina over voorbereiding.

Na een korte screening/intake maken wij een pagina voor je aan. Je bepaald zelf je prijs en houd de volledige inkomsten. Het enige wat wij vragen zijn twee social media posts (TikTok en/of Instagram) en ergens op je website een link naar onze site.

gallerIJ

EEN VOORPROEFJE