Anneloes

Lekker in je vel zitten is onbetaalbaar

Sport is de rode draad in mijn leven.

Als kleine meid zat ik op ballet, streetdance, tennis en handbal. Handbal werd mijn grote passie. Vanaf 8 jaar oud speelde ik als grote fanatiekeling en streed ik voor zoveel mogelijk goals te maken. Buiten het veld een rustige, introverte en verlegen meid die op het veld veranderde in een felle, alerte en gedreven meid die keer op keer de beste versie wilde zijn. Op mijn 15e promoveerde ik tot Dames 1 waar ik in de Regioklasse mocht spelen. Wat een spannende kans! Ik blonk al snel uit in mijn positie als rechterhoek met de break-out als specialiteit.

Tijdens mijn studie Sport, Management & Ondernemen kwam ik in aanraking met Fitness. Een nieuwe passie is geboren en door mijn verhuizing naar Amsterdam kon ik het handballen niet meer combineren met reizen tussen Tilburg en Amsterdam. De switch was gemaakt en door het fitnessen kwam ik al snel in aanraking met voeding waar ik mij verder in verdiepte. Na jarenlang zelf de kennis en de praktische ervaring op te doen in de Fitness en Voeding ben ik in Oktober 2021 gestart bij Milo Education voor de opleiding Personal Trainer. Succesvol afgerond is dit de start van mijn droom carrière.

Sporten is mijn passie en met mijn jarenlange ervaring kan ik nu mijn grote droom waarmaken. Anderen helpen om hun doelen te bereiken door middel van sport en bewegen. De tips en tricks voor een gezonde(re) lifestyle die bij jou past denk ik graag over met je mee. Het mentale aspect verdient net zoveel aandacht en jouw psychologische weerbaarheid vergroten, ook daar kan je bij mij voor terecht.

Om mijn eigen angsten te doorbreken, ben ik in april & mei 2023 in mijn eentje naar Thailand afgereisd om Muy Thai te leren. In dit trainingskamp van 6 weken heb ik geleefd als topsporter en mezelf fysiek en mentaal compleet bloot gegeven, what a ride! De Strength & Conditioning trainingen in combinatie met Kickbokstrainingen en Yin Yoga zijn voor mij momenteel het complete trainingsprogramma.

De vechtsport brengt mij zoveel positiefs dat ik terug in Nederland verder door heb gepakt en in november 2023 staat mijn eerste Kickboks wedstrijd. Super spannend!

Ik heb ontzettend veel zin om jou verder te helpen om je doelen te bereiken, want lekker in je vel zitten is onbetaalbaar!

Neem contact op & start met trainen