semm

Semm- coach fitnessreizen.nl

Minimal equipment, maximum result

“Sport is voor mij een houvast. Het geeft me structuur en houdt mijn hoofd scherp. Zonder sport zou ik nooit de rust gevonden heb die ik nu ervaar.

Dagelijks vind je mij wel ergens bezig; in een parkje, op het strand of in het bos. Ik ben van mening dat sporten in de buitenlucht gezonder en gelukmakender is en daarom zie je mij zelden in de sportschool. Niet dat ik iets tegen de sportschool heb, in tegenstelling juist; zelf heb ik jaren met veel plezier in de sportschool getraind, ik heb alleen voor mezelf ondervonden dat buiten trainen voor mij meer rust en voldoening brengt.

Buiten trainen brengt natuurlijk de nodige beperkingen met zich mee. Vaak baseer ik mijn trainingen dan ook op bodyweight oefeningen en probeer ik deze op een zo creatief en uitdagende mogelijke manier te programmeren in mijn trainingen. De ene keer zal dit een combinatie van pull ups en handstands zijn, de andere keer zie je mij box jumps maken afgewisseld met pistol squats.

Als coach/personal trainer ben ik inmiddels meer dan tien jaar werkzaam en heb ik al heel veel mensen op weg geholpen naar een gelukkiger en fitter leven.”

Fitnessreizen - coach

Neem contact op & start met trainen