Tenerife

zon | zee | strand | workouts

Een fitnessreis binnen Europa die het gehele jaar door mogelijk is. Dat kan op het Spaanse eiland Tenerife! 

Bij dit fitnesskamp ga jij onder andere veel trainen op het unieke, donkere strand van Tenerife. Geniet van 3 gezonde maaltijden per dag, een comfortabel appartement en uitstekende trainingen waaronder ook Krav Maga – een zelfverdedingstechniek. 

het aanbod

beach workout tenerife - HIIT - fitnessreizen

Tenerife| Bootcamp

Uniek fitness programma met o.a. beach Training, Hiit, Circuit training, Kickboxing Pad Work, TRX en Krav Maga. Je verblijft in alle privacy in je eigen appartement. 

* Je ontvangt een korting als je het appartement met iemand deelt.

Prijs 1 week

€ 1.150,-*

Fitnesskamp op Tenerife met Krav Maga

Tenerife| KRAV MAGA

Focus je alleen op Krav Maga. Een effectief zelfverdedigingssysteem gebruikt door het militaire leger. Train in het omgaan met straataanvallen, wapenaanvallen en meer. Incl. 2 officiële Krav Maga T-shirts.

*Je ontvangt een korting als je het appartement met iemand deelt.

Prijs 1 week

€ 1.150,-*

personal training trainingskamp op tenerife

tenerife| 1 on 1

Als jij er echt 100% voor wilt gaan, zonder afleiding, kies dan het 1 op 1 programma. Alle lessen zijn privé en de maaltijden worden specifiek voor jou samengesteld. Dit programma is helemaal speciaal voor jou in elkaar gezet.

* Je ontvang korting als je je trainingen en appartement met iemand deelt.

Prijs 1 week

€ 1.999,-

ONZE PARTNER:

Dit fitnesskamp is in 2009 ontstaan met het aanbieden van een programma voor lokale bewoners. Het werd echter super populair onder toeristen waardoor ze niet lang daarna gestart zijn met het aanbieden van volledige fitnessvakanties. Eigenaar Steve heeft uitstekende collega’s om zich heen verzameld om op deze manier samen een zeer hoog niveau aan trainingen aan te kunnen bieden. Leuk detail, is dat er hier nog steeds locals sporten, die niet deelnemen aan het fitnessretreat, maar alleen af en toe aan een les meedoen.

beach workout tenerife - HIIT - fitnessreizen - trainingskamp afvallen

soorten trainingen

Strand bootcamp

De strand bootcamp zorgt voor een complete workout met lichaamsgewicht- oefeningen. Mis de spannende Navy Seals Training in de oceaan op vrijdagochtend niet!

Pad werk

Boks- en kickbokslessen met HIIT in de sportschool. Verhoog zelfvertrouwen en conditie. Ontwikkel combinaties van stoten, gebruik je ellebogen en knieën, en verbeter je coördinatie.

Krav maga

Leer Krav Maga, een effectief zelfverdedigingssysteem gebruikt door militaire legers. Train in het omgaan met straataanvallen, wapenaanvallen en meer. De specialiteit van dit fitnesscamp.

Circuits

Ervaar High Intensity Interval Training met gewichten, Kettle Bells, medicijnballen, TRX en battle ropes. Wissel 30 seconden intensieve oefeningen af met 15 seconden rust.

yoga

Ontspan je lichaam en geest met onze yogasessies op dinsdag- en donderdagmiddag. Onze ervaren yoga instructeur helpt je bij het stretchen en loslaten van spanning.

tenerife -canarische eilanden - fitnessreizen - fitness vakantie

Dit prachtige eiland van de Canarische Eilanden biedt niet alleen schitterende stranden en adembenemende natuur, maar ook een aangenaam klimaat dat het hele jaar door ideaal is voor actieve buitenactiviteiten. Tenerife heeft voor ieder wat wils. Met talloze mogelijkheden om te wandelen, fietsen, watersporten en nog veel meer, zul je je hier zeker niet vervelen. 

waarom tenerife?

hoe ziet een fitnessvakantie dag eruit?

Op het fitnesskamp in het zonnige Tenerife begint jouw dag met een energieke trainingssessie om 07:30 uur. Van maandag tot en met vrijdag zijn er 3 tot 5 sessies per dag, inclusief yogalessen. Na de trainingen eindigt jouw dag rond 14:00 uur, waardoor je in de middag de tijd hebt om eigen activiteiten te ondernemen. 

Je kunt ontspannen, zonnebaden, deelnemen aan spannende excursies of gewoon lekker uitrusten. Voor extra ontspanning zijn er ook massages en spa behandelingen beschikbaar.

Singlereizen: kom juist alleen naar Tenerife!

Een fitnessvakantie is absoluut geschikt voor mensen die alleen op reis willen, omdat de meerderheid van de deelnemers alleen komt. Je zult erg snel nieuwe contacten maken. 

Wij durven wel te zeggen, dat we zeker zijn, dat jij je snel thuis zal voelen. Iedereen is gemotiveerd om lekker bezig te zijn. Je wordt direct opgenomen in de groep. Het sporten verbindt enorm. Er zijn geweldige coaches, die er ook voor zorgen dat jij je als een vis in het water zal voelen. Vergeet niet; iedereen is hier om te sporten en vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

wat is er te doen naast het sporten?

Naast het sporten biedt Tenerife heel veel verschillende activiteiten en bezienswaardigheden.  De vulkaan El Teide is zeker het bezoeken waard. Je kan hier mooie wandelingen maken, maar ook bij zonsondergang een unieke excursie doen waar je sterren gaat kijken met telescopen. Is dit niks voor jou? Je kan op Tenerife ook gezellige plaatsjes bezoeken zoals Candelaria en Garachico, maar de hoofdstad Santa Cruz is ook erg leuk. Voor de Thrill seekers – ga naar Siam Park – een aquapark met de meest absurde glijbanen.

 

Fitnessreizen Tenerife - wat te doen
BROCHURE fitnessreizen

GRATIS BROCHURE !

Vul je e-mailadres in en ontvang een gratis brochure met allerlei handige tips en tricks!

gallerIJ

EEN VOORPROEFJE

FAQ

meest gestelde vragen OVER de fitnesskampen