We zijn live !!!!

WE ZIJN LIVE! 

Als grote sportfanaten zijn wij enorm enthousiast over ons nieuwe concept. Hopelijk kunnen wij jou net zo enthousiast maken en wie weet zien we elkaar binnenkort in Thailand of Mallorca. STAY TUNED voor nieuwe bestemmingen!

we zijn live! fitnessreizen.nl

waarom fitnessreizen.nl?

Iedereen heeft vast wel eens gehoord van een wellness vakantie. Een erg dure reis waarbij je soms een crashdieet moet volgen om beloofde resultaten te behalen. Wij willen hier graag een beter alternatief voor bieden.

“Met fitnessreizen willen wij een betaalbaar alternatief bieden voor een wellnessvakantie. Geen crashdieet, maar wel de focus op je mentale en fysieke gezondheid op een tropische locatie, in een mega gezellige community.”

Wat staat er allemaal op de planning?

Nieuwe bestemmingen! We zijn druk bezig met het bezoeken van nieuwe bestemmingen. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Volg ons op insta!

Samenwerkingen! Wij willen graag dat heel Nederland weet van dit gave concept! Ben jij ook enthousiast en weet je hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen? Neem contact met ons op en wie weet kunnen we samenwerken.

sfeerimpressie

- - Dit vind je misschien ook leuk - -

Op trainingskamp met overgewicht
Algemeen
Petra

Op fitnessreis met overgewicht

De eerste dag bij het fitness retreat in Phuket, Thailand kan natuurlijk spannend zijn. Lees hier over wat je bij aankomst kan verwachten!

Solo reizen naar thailand
Tips
Alina

Solo reizen in Thailand

Wil jij op reis naar Thailand, maar vind je het spannend in je eentje? In deze blog delen we alles wat je moet weten over solo reizen!

Trainingskamp Koh Samui
Bestemmingen
Petra

Trainingskamp Thailand – Koh Samui

Lees in deze blog alles over mijn ervaring bij het fitness kamp op Koh Samui, Thailand. Fitness vakanties op een tropisch eiland!