MIJN ERVARING - Fitness camp Mallorca

Eigenlijk wist ik al op de eerste dag, dat mijn verblijf hier te kort zou zijn..

Enkele dagen voor vertrek was ik toegevoegd aan een whatsapp groep waarin ik al met iemand had afgesproken om samen met de bus naar het kamp te gaan vanaf het vliegveld.

Fitness vakantie MALLORCA - Crosstraining - HIIT - tire flip. sporten op vakantie
Fitness vakantie MALLORCA - Crosstraining - HIIT - boxjump - trainingskamp europa. fit worden op vakantie - afvallen

WAT EEN TOP LOCATIE OP MALLORCA

Het fitness camp ligt op een werkelijk prachtige locatie op Mallorca. De baai van Cala sant Vincent. De busrit naar het kamp was ongeveer een uurtje en het was al erg gezellig met mijn reisgenootje. Aangekomen bij het kamp kregen we een kamer in het super gezellige huis. Mijn reisgenootje sliep in een 4-persoonskamer en ik had mijn eigen kamer gekozen. 

Fitnessvakantie Mallorca. single reis. hawaii van europa

IEDEREEN HEEFT EEN ANDER DOEL, MAAR OOK IS IEDEREEN GEMOTIVEERD!

Tijd om de groep te leren kennen met een kennismakingsdiner. Dat klinkt misschien een beetje benauwend, maar dat loopt allemaal heel soepeltjes en de gezelligheid zit er al snel in. Iedereen is alleen naar het kamp gekomen dit keer. Het is leuk om te merken dat iedereen met verschillende doelen naar het kamp komt. Zo zijn er mensen die heel veel van sporten houden en dit als hun ideale vakantie zien. Daar val ik zelf onder denk ik ;-). Maar er zijn ook veel mensen die graag afscheid willen nemen van slechte eigenschappen en actief aan hun gezondheid willen werken. Een ding heeft iedereen in gemeen, we hebben er allemaal zin in om er een actieve tijd van te maken!

Fitness vakantie MALLORCA - buiten workout - HIIT - groepslessen

DE EERSTE DAG OP FITNESSVAKANTIE

Om 07:30 gaat de wekker (net als thuis bij mij). Om 07:45 worden we op het dakterras verwacht en startte we de dag met een ontspannen yoga les. De les wordt gegeven door Jen. Zij slaapt zelf ook in het huis en is altijd aanwezig voor vragen. Na de yoga krijg je een gezonde snack, om zo energiek te starten aan een actieve les in het bootcamp gedeelte. Er staat een groot pull-up rek en er zijn allemaal fitness spullen klaar gezet. De twee mannelijke professionele trainers geven aan dat ze met het voorbereide circuit goed kunnen inschatten waar ze ons gedurende het verblijf mee kunnen helpen/ verbeteren. Time to shine 😉

EVEN CHILLEN EN DAN WEER DOOR!

Twee lessen zitten er al op. Tijd voor een ontbijt! Het gezonde en voedzame ontbijt wordt klaar gezet in de gezamenlijke ruimte. Ik heb wel trek, het is ook al 10:00 uur geweest. Even tijd om te chillen voordat we vertrekken richting strand. We gaan niet met lege handen, maar we nemen de SUP boarden mee. Eerst krijgen we nog een uitleg over hoe je het beste kan SUPPEN.

Wat een absurd mooie locatie om op de SUP te staan! We maken een klein tochtje door de baai. Later in de week gaan we nog een keer tijdens onze vrije tijd en dan ontdekken we onder andere een grot!

Fitness vakantie MALLORCA spanje - buiten workout - HIIT - olympisch gewichtheffen. krachtraining trainingskamp europa
Fitnessvakantie MALLORCA . singlereizen europa. hawaii van europa

ZEI ER IEMAND ACTIEVE VAKANTIE?

De dag is nog niet om hoor. Na de late heerlijke lunch en nog wat chill tijd op het dakterras, staat er nog een actieve training op het programma. Dit is niet elke avond hetzelfde. We zijn ook meerdere keren gaan hiken door het aangrenzende gebergte en wat dacht je van beach volleybal! Super leuk! Verwacht hier echt mega gevarieerde trainingen.

Fitness vakantie MALLORCA - fitnesskamp voor singlereizigers - beach volleybal - excursie
Fitness vakantie MALLORCA - fitnesskamp - hiken - excursies

FRIENDS FOR LIFE!

Nu zei ik aan het begin dat ik al snel wist dat mijn verblijf te kort zou zijn. Het was namelijk zo’n ontzettend leuke en diverse groep! We hebben de grootste lol gehad met elkaar en het was heel moeilijk afscheid nemen. Ik vroeg aan de eigenaresse Debby of dit normaal was, of dat ik heel veel geluk had gehad. “Het iedere keer weer aan het einde huilen, omdat iedereen elkaar gaat missen” zei ze, haha. I’ll be back!

Fitness vakantie MALLORCA - solo reizen europa - HIIT - singlereizen. community. ultimate fitness

sfeerimpressie

- - Dit vind je misschien ook leuk - -